Unu’, doi, trei, gata ziua!

Am vorbit zilele trecute cu niste persoane care considerau blogurile o munca de amator, gen: Te duci la serviciu, scrii 2 foi, te intorci acasa si dormi.Eh nu este chiar asa. Ca sa ai un blog este nevoie de multa imaginatie, ca de nu…ramai cu un articol pe an.Trebuie sa stii cum sa vorbesti cu cei care iti intra zilnic si comenteaza la ceea ce ai scris, trebuie sa ai grija de tot.

De fiecare data cand scriu un articol de acest gen ma gandesc daca eu am grija la ceea ce zic sau la ceea ce fac, asteptandu-ma (fara stire) sa-mi zica cineva pe mes ca am gresit nu stiu unde sau ca nu este corect ceva.

Multi oameni se supara cand cineva ii avertizeaza cand gresesc, insa eu sau cel putin mie, imi face placere sa ma corecteze cineva cand am gresit.Nu placerea aia intentionata, dar unii nu-ti zic nimic doar ca sa vada si altii ca gresesti 🙂

***

Am fost ieri si am cumparat doua cd-uri cu Queen si unul Smokie.Sunt mandra si mai putin mandra pentru ca azi m-am dus si am luat altele cu Queen.Ce sa-i fac daca nu toti sunt de acord cu live-urile (care mie una imi plac ).

Noroc ca fata de la magazim e mai mult decat draguta si nu s-a strambat deloc.Apoi tipul misterios mi-a adus cd-urile, eu m-am holbat peste ele si am ales alte 2 in schimb.Sper sa placa familiei…

Apoi am dat pe la biblioteca sa duc o “ditamai” cartea de filozofie, care era la mine de mai mult timp si peste asta, mai era si rezervata.Trebuie sa mentionez ca acest drum a fost facut impreuna cu sora mea care voiniceste nu a scos nici un cuvant tot drumul, lasandu-si sora sa mediteze in continuare.La ce s-o fi gandit biata fiinta 20 de minute numai necunoscutul stie.

Asadar am ocupat jumate de zi facand drumuri in folosul intregii familii apoi citind o carte de care abia astept sa scap.

The question:

Vi se pare ca o zi “ratata” se datoreaza inactivitatii?