Merita sa fii prost , cat esti in viata

Unii se lauda ca mereu au timp sa faca tot ce vor sau ca viata le este perfecta.Pe de cealalta parte sunt cei care se plang ca nimic nu le iese conform planurilor.

In ziua de azi romanul se tot plange de soarta teribila pe care o are insa niciunul nu priveste in jur . Suntem niste oameni cat se poate de lenesi care nu vor sa schimbe nimic cu propria mana.-Poate viitorul o sa fie mai prosper!

-Eram azi la magazin iar cineva se plangea de curatenia tarii.Ca nu stiu unde a calatorit , ca vai ce minunatie acolo si ce curatenie.Iar la noi este numai neglijenta.

Uite , duduie , cum vrei tu sa faci curatenie in tara daca pe langa tine trec 10000000 de oameni zilnic , care arunca cate un ambalaj (sau mai multe) acolo unde este mai curat?!

Daca nu este convinsa toata populatia sa pastreze curatenia , 2 insi nu vor face nimic.Asa ca degeaba ne plangem .

Poate ca tu , ca om , te plangi de ceea ce vezi ; insa copilului tau nu-i pasa si trateaza totul cu indiferenta.

Ni se spunea noua odata , ca nu putem schimba lumea in 5 zile dar nici daca vorbeste un om 4 ore in fata tarii nu convinge comunitatea sa -si BAGE resturile in cosul de gunoi.

Poate ca nu suntem indeajuns de destepti , intelepti si -asa mai departe , poate ca suferim de prostie si nu realizam de cate are nevoie viitorul.Insa avem puterea sa plecam in Spania si Italia ca sa muncim pentru altii(si pt banii familiei).

Nu judec si nu incerc sa conving pe nimeni de nimic.Dar suntem niste prosti cu totii , pentru ca asteptam ca vremea sa aduca prosperitate si in mintile noastre.-Ceea ce nu se va inatampla.Ca sa reusim trebuie sa fim uniti!

E mizerie , e lipsa de educatie , este nemultumire.Atunci sa ne ambitionam si sa devenim mai buni ;)!