Ceva nou deasupra acoperisului

Eu stau la etajul 1 de cand ma stiu , si din aceasta pricina pe acoperis cad mereu diferite obiecte.Probabil , daca am sa fiu curioasa vreodata ce este acolo cu siguranta voi gasi cadavre.

Azi dimineata pe la 5 m-am sculat speriata de zgomotul unui obiect destul de dur care a fost aruncat pe acoperisul meu. Nu mai dureaza mult , ca in curand se va sparge , la cat de des se descotorosesec altii de cele nefolositoare. Normal, ca a bubuit asa tare incat credeam ca mor oameni in curand.

Heh si uite asa , m-am pomenit si cu un somn de nesomn , ca nu am mai putut dormi si asa toata ziua am tanjit dupa o perna si multa liniste.Si cand incepeam sa adorm , sor-mea mi-a dat o palma peste fata si mi-a pierit tot cheful.

Ca sa nu mai zic ca nu am mancat nimic si am innebunit de la atata stat degeaba.Cred ca povestea lenesului care voia posmagii inmuitati era falsa.Putea muri de atata plictiseala.

In blocurile romanilor nu mai este deloc respect.Asta pentru ca toti l-au inlocuit cu wc-urile publice , ori cu ziduri pt graffiti.

Sau ca sa provoace zgomote pentru auzul celorlalti.