Spray anti molii

Multi oameni se intreaba de unde provine molia in case si apartamente, pentru ca se gasesc chiar si in cele mai curate locuinte, unde ordinea domneste ideal intotdeauna la modul suprem. Aspectul micilor fluturi gri nu depinde numai de respectarea regulilor de igiena, ci si de alti factori. Molia de alimente intra, de obicei, in camera impreuna cu produse care sunt ambalate in ambalaje originale nesigilate sau cu produse alimentare, in care nu s-au respectat standarde sanitare de prelucrare. 

Parazitii fac oua in diverse produse: nuci, faina, paste, cereale, biscuiti. Larvele au dimensiuni foarte mici, fiind dificil de detectat. O molie de haine apare dupa cumpararea unui covor, imbracaminte din lana, tricotate si blanuri. Molia de mobilier intra, de obicei, in casa cu mobilierul vechi, folosit. Insectele pot trai in dulapuri, in valize, in blanuri si palarii, precum si in produse din lana naturala.

Pentru a scapa de molii, este necesar sa se ia masuri cuprinzatoare, curatarea hainelor si utilizarea de anti molii speciale. Recomandabil este sa te familiarizezi cu insecticidele eficiente care ofera protectie pe termen lung impotriva parazitilor. Aerosolul este destinat sa distruga speciile dulapului si a larvelor acestuia. 

Se compune din pesticide si insecticide, care au efecte de contact intestinal si nervos-paralitic asupra parazitilor. Insecticidul de tip spray anti molii, are o actiune prelungita, asigurand protectia impotriva insectelor timp de pana la 12 luni.

Pulverizarea insecticidului protejeaza eficient covoarele, tapiteria si imbracamintea din orice tip de tesatura. Spray-ul pentru lana si blanuri are un efect delicat, nu pateaza si nu dauneaza structurii lanii si a produselor din blana. Insecticidul pentru mobilier contine substante active tetrametrin si cipermetrin. Are o actiune instantanee si iti permite sa scapi in mod eficient de molia de mobilier.

Trebuie avut in vedere faptul ca substanta nu poate fi pulverizata pe blanuri, haine de lana si alte produse textile.  Speray-ul insecticid  care are in componenta sa pralletrin si fenotrin este foarte eficient in combaterea moliilor de haine, de mobila si  alimentare. Aerosolul are o aroma placuta, nu lasa pete pe haine si garanteaza protectie impotriva parazitilor de pana la 4 luni.