Primul meu Press Card!

Nu e mare lucru, dar sunt fericita. Macar acum pot intra gratis in Piata de la Rusi, pe stadionul Dunarea cand nu joaca nimeni, in padure la Garboavele…ehee…o gramada de locuri! De fapt, chiar sunt unele locuri pe unde pot intra acum, ca doar sunt: “Presa” ! Dar, ce rost are sa ma incred? Sa ma cert cu voi ca nu va iau cu mine la cele mai exclusiviste petreceri?
Dar, chiar sunt mandra de mine! E primul press card! 🙂 Iuppy!

Apropo, marti o sa apara noul numar din Facultativ! Pentru studentii Universitatii “Dunarea de Jos” : Nu ezitati sa il cautati si sa cititi ceva din el! Chiar sunt unele lucruri folositoare stundetilor. Bineinteles ca oricine il poate citi, mai ales ca o sa fie distribuit GRATUIT in Campus, dar si printre studenti la facultati. Si de acum o sa apara la doua saptamani.

In caz ca nu stiti, este vorba de ziarul ligii studentilor in colaborare cu C.C.S (Casa de Cultura a Studentilor), care s-a impus printre ziarele studentesti din tara. Dar ce rost are sa il aud, oricum cel mai important este ca scriu in el numai oameni calzi, draguti, cu putina nebunie si foarte critici cand vine vorba de neregulile din Universitate! In numarul acesta o sa avem si doua concursuri! Nu ma zic mai multe, ca am semnat contract de confidentialitate.