Prima sesiune…

Nu glumesc…chiar astept sesiunea. Vreau sa intru cu o alta atitudine pe usa ingusta a Universitatii. Vreau sa fiu sigura pe mine si sa ma confrut pentru prima data cu problemele existente in facultate. Pana acum totul a fost o joaca. Jurnalismul este usor, pot spune altii, insa trebuie sa te daruiesti cu adevarat pentru a reusi. Nimic nu este greu si la fel nimic nu este usor. Totul depinde de puterea de asimilare si de daruinta fiecaruia.

Sunt nerabdatoare sa fiu in adevaratul sens al cuvantului…STUDENTA. Nu fugiti de responsabilitati si totodata sa nu va creati conceptii gresite potrivit carora in timpul facultatii trebuie doar sa te distrezi. Cu motivatia ca…esti tanar. Am cunoscut destule persoane care s-au distrat in primul an de facultate, in al doilea an, unii chiar si in al treilea, insa in al patrulea deveneau “seriosi”. Totusi, valorile in astfel de cazuri scad. Daca inainte te gandesti ca este buna o nota de 8-9 ajungi sa crezi ca 5-ul este singurul lucru pentru care merita sa lupti.

Asadar, succes tuturor in sesiune si sa stiti ca nimeni nu va considera mai “tari” daca va distrati, beti, fumati si nimeni nu are dreptul sa va judece daca va doriti mai mult de la viata si refuzati sa fiti teribilisti.