My fav place

Intamplator, l-am gasit! Este locul meu preferat. Cred ca oricine ar trebui sa aiba un asemea loc, unde sa gasesti mereu liniste, unde tot ce te inconjoara te face sa te simti mai bine decat acasa sau unde fiecare detaliu este asezat exact acolo unde l-ai pune si tu. Se numeste Hanul cu tei, dar eu i-am pus numele Catana.

Catana am descoperit ca inseamna soldat, ceea ce este si locul asta pentru mine. Doar un soldat pe care il vad foarte rar si atunci cand se intampla timpul nu imi permite sa stau mai mult. Este de fapt o fosta alee unde se vindeau pantofi, si inca au ramas bancutele unde stateau boierii pentru a proba pantofii sau pentru a-i curata. Acum este o galerie de arta in aer liber.

Multe magazine micute cu usi de tabla si cu un geam mic asteapta sa fie vizitate, insa nu vin atat de multi cum ar trebui (Nu se numeste Dorobanti, poate de asta, dar oricum e bine, e mult mai linistit asa). O sa pun mai multe poze, pentru ca oricat as scrie eu si oricat l-as descrie cel mai bine vorbesc pozele…. Sfat: Daca ajungeti prin Bucuresti, treceti macar 2 min pe acolo, chiar merita.