Momentul in care simti ca te-ai maturizat suficient…

… inca nu l-am atins. In cazul de fata nu ma refer la o maturizare tocmai normala, ci la o maturizare oarecum profesionala. Ma refer la o maturizare a blogului si a tot ceea ce fac aici. Se poate spune ca blogul asta a crescut si a suferit schimbari odata cu mine. Nu e nimic secret in asta si cred ca toate blogurile personale trec prin foarte multe schimbari de stiluri, directii si alte caracteristici pe care doar un cititor fidel le-ar observa.

Stiu ca m-am grabit in a redeschide blogul si ca mai sunt extrem de multe lucruri de modificat. Momentan as putea spune ca este o versiune beta (de test) si ca astept toate sugestiile voastre. Pe langa sugestii as aprecia daca si cateva atentionari cu privire la erorile de afisare pe care le intampinati. Inca lucrez la rezolvarea tuturor problemelor tehnice.

Poate cativa dintre voi, cei care ati fost aici si inainte, veti sesiza micile modificari aduse descrierii mele de pe pagina asta. In cazul in care accesezi prima data aceasta adresa web, tin sa imi cer scuze pentru lipsa de continut. Toate articolele vechi au fost descarcate si vor fi reverificate inainte sa le public din nou.

Momentan nu am avut rabdare sa configurez nici un plugin sau widget in afara celor vitale. Zilele astea voi lucra mai mult la cateva aspecte tehnice insa voi incerca sa fiu prezent cu cel putin un articol la fiecare 2 zile.

Pana data viitoare astept comentariile voastre in sectiunea de mai jos.