Nu sunt de curtat, furat, imprumutat sau cumparat

Ca in fiecare an, am primit oferte destul de interesante de a scrie pe blog pentru anumite sume. Iar aici ma refer la campania electorala care tocmai a trecut. Stai sa vezi la alegerile prezidentiale cat spam electoral o sa am! Preturile au pornit de la cativa zeci de lei pana la cateva sute de lei.

Sumele sunt irelevante, important este sa intelegi ca sunt o persoana care nu se bucura de spamul electoral, manipularea si vanzarea de voturi. Romania trebuie sa inteleaga ca in politica nu conteaza partidul ci persoana. Cu alte cuvinte, invatati sa distingeti diferentele dintre interesele si capacitatea candidatului si a partidului. Apoi votati doar pe cine simtiti voi ca merita.

Sper totusi sa intelegeti si faptul ca nu sunt de vanzare. Nu ma puteti cumpara si nu imi puteti imprumuta blogul pentru anumite servicii imorale. Iar daca tot imi vars frustrarile in articolul asta, retineti ca nimanui nu ii plac ideile furate si mai ales nimeni nu accepta sa ii fie furate ideile. Randul asta e pentru niste asa zisi ziaristi care au incercat sa ma manipuleze recent.

Iar ca o ultima nota, atunci cand imi furi o idee nu ma curta! Daca nu imi faci concret o oferta de munca, in care iti prezinti ideile si le argumentezi, nu ma suna. Mai bine taci si cauta o alta persoana cu mult mai putin creier.

Daca te dai pe langa mine si incerci sa ma manipulezi cu faze de genul: “asa iti mai faci si tu reclama” sau “o sa iasa bani”, trebuie sa intelegi ca daca imi doream reclama, obtineam foarte usor fara ajutorul tau. Ziarist sau nu, in momentul incepi sa ma pupi in fund, fa asta cat se poate de subtil. Nu imi place sa iti simt barba intepandu-mi fesele fine. Daca ai venit tocmai la mine, e clar ca nu esti un ziarist bun.

Acest articol este clar targetat anumitor persoane care au impresia ca daca sunt ‘de la tara’, sunt usor de manipulat, poate chiar naiv. Ei bine dragilor, mai aveti multe de invatat despre persoanele de la tara si in special despre mine.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *