5 masini care imi plac – Mini One D Countryman #1

Nu sunt sofer, nu am carnet si nici nu sustin ca ma pricep la masini. Insa am in cap o mica lista cu masini care imi plac si de care as vrea sa scriu pe blog. Prima din aceasta serie de 5 masini care imi plac este Mini One D Countryman.

Chiar daca face parte din seria Mini, nu este deloc o masina mica. Este singurul mini care depaseste 4 metri in lungime si vine dotat cu 4 usi laterale. Pe langa designul special pe care aceasta masina il are, ii apreciez foarte mult consumul de numai 4,3 litri/100 km.

Motorizarea este diesel, de 90 cai, capabil sa dezvolte pana la 66 kW si un cuplu de 215 Nm la 1,750 turatii. In opinia mea este o masina cu personalitate destul de puternica. Nu cred ca este necesar un motor mai puternic, pentru mine fiind suficient de mult in conditiile in care nu-mi doresc un avion ci doar un mijloc de transport.

Interiorul arata excelent, ofera un spatiu mai mult decat generos, portbagajul este suficient pentru orice vacanta as planui, insa pretul este destul de ridicat. Masina costa peste 25.000 euro in versiunea de mai sus, insa nu as plati atat de mult pentru o masina.

Mai multe informatii despre ea gasiti pe site-ul oficial Mini Romania: www.mini.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *