Worldwide Vegan Bake Sale la București

Un eveniment din seria mondială Vegan Bake Sale. În Capitală e organizat de Societatea Vegetarienilor din România. Mi-am dorit mult să pot participa, dar de data asta nu voi ajunge.

Însă dacă voi sunteți din București sau aveți drum pe-acolo în 26-27 aprilie, vă recomand să mergeți. Puteți mânca niște prăjituri absolut delicioase și mai ales sănătoase, făcute fără ingrediente animale. În plus, veți cunoaște niște oameni speciali.

Dacă nu sunteți vegetarieni sau vegani, cu atât mai mult vă sugerez să mergeți. Cred că poate fi o experiență interesantă să vezi și să guști efectiv din dieta unui vegan. În România, foarte multă lume crede că trecerea la vegetarianism sau veganism e “o prostie” sau “un moft”, dar organismul lor i-ar contrazice. Adevărul e că viața de vegan e frumoasă, e sănătoasă și, contrar ideilor preconcepute, avem parte de mâncare gustoasă. Dacă veți fi curioși să aflați mai multe, veți avea la dispoziție și o serie de materiale informative despre veganism.

Programul Worldwide Vegan Bake Sale de la București e următorul:

LUNI 26.04: la Ceainăria Serendipity (str. Dumbrava Roșie, nr. 12)
MARȚI 27.04: la Biblioteca Alternativă (str. Bogdan Vodă, nr. 9)
În fiecare din cele două zile, programul începe la 5 PM și durează până se termină prăjiturile. Toți banii obținuți din vânzarea prăjiturilor vor fi donați Bibliotecii Alternative și Rețelei Animapro, pentru activități de salvare a animalelor aflate în primejdie.

Să aveți poftă mare și să mâncați prăjituri și pentru mine! Cât mai multe.