what’s new pussycat??

Mi se pare ca a trecut un secol de cand nu am mai scris pe blog. Oricum, exista o explicatie! Sesiunea!!

Acum, desi majoritatea este in mijlocul ei, eu am terminat-o! Deci, pot sa fiu fericita ca am ajuns in anul doi fara probleme si sa incep sa imi fac planuri de vacanta.

Ce este nou cu mine de cand nu am mai scris? M-am mai linistit, nu mai sunt asa rea si am fost invitata la cel mai important eveniment al anului: nunta lui bogdan si a ancai (vezi lista persoanelor pe care nu vreau sa le vad la nunta mea..etc). Au tinut sa specifice ca o sa fie cu manele. Good job my friends!

Dar sa trecem la lucruri mai serioase. Sunt studenta in anul doi, invat ceea ce imi place, am numai note bune, plec in vacanta si lucrez la un nou ziar. Ei, nu fiti gelosi acum. Asta e doar fatada. Aa da, am uitat. De doua saptamani sunt single. Articolul “despre el” este declarat anulat, doar ca il pastrez sa il mai citesc uneori, cand vreau sa imi amintesc faptul ca pot sa am si sentimente.

Cel mai important lucru de care sunt “mandra” este ca am vazut ambele sezoane din gossip girl in 3 zile. Si asta pentru ca o zi nu am avut laptop-ul. E un fel de terapie care, surprinzator, functioneaza.

Un eveniment care m-a scos din lumea gossip a fost cursul festiv al surorii mele. A terminat facultatea sefa de promotie. Felicitarile mele ei! Putin probabil sa ajung si eu asa:))

In rest, have fun!