Sylvester Stallone va regiza continuarea lui Creed

Scenariul noii pelicule l-ar putea readuce în scenă pe Ivan Drago (Dolph Lundgren)
Ryan Coogler a reuşit în 2015 să aducă pe marile ecrane unul dintre cele mai bune reboot-uri ale unei francize de la Hollywood. Creed a însemnat revenirea lui Rocky, pe care il puteti gasi gratis pe gomovies – de această dată ca mentor al unui alt boxer talentat, jucat de Michael B. Jordan – iar rolul l-a pus pe Sylvester Stallone pe lista nominalizaţilor la Oscar. După cum a confirmat ieri pe contul său de Instagram (citat de Indiewire.com), starul de 71 de ani va continua seria atât ca protagonist şi scenarist, cât şi ca regizor şi producător.

Deşi o dată de începere a producţiei nu a fost confirmată şi de MGM, Stallone a declarat în septembrie că filmările vor începe în 2018. În vară, el menţiona că a încheiat deja scenariul continuării (cel puţin o primă versiune a acestuia) şi că acesta l-ar putea readuce în scenă pe Ivan Drago – rivalul lui Rocky, interpretat de Dolph Lundgren. Nu a fost însă confirmat, deocamdată, faptul că acest scenariu va fi folosit pentru sequel (Stallone a imaginat scenariile primelor şase filme din serie; Creed l-a avut în echipă, la acest capitol, pe regizorul Ryan Coogler).

Jordan va relua în sequel partitura lui Adonis Creed (fiul lui Apollo Creed). Creed a avut încasări internaţionale de 173 milioane de dolari.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *