Pot sa stau sub apa 25 de secunde!

Dar, sunt foarte convinsa ca intr-o zi o sa stau 26 ! Sau poate si mai mult! Sau poate o sa intru in cartea recodurilor ca: “Fata care a stat cel mai mult sub apa in cada, pentru ca nu mai suporta avatarele din lista de skype!” 🙂 ) Ce emo a sunat asta!

In seara asta, 80% din aproape 300 de contacte din skype aveau poze cu iubitul si iubita la avatar. Am ajuns in punctul ala in care incep sa vad doar cupluri pe strada, cand pana si batranii se tin strans de mana in autobuz, cand animelele strazii stau adunate in grupuri “pare”. Parca sunt in filmul 40 days and 40 nights, cand un tip trebuia sa stea fara sex tot postul siin ultimele zile vedea numai “gagici bune cu tatele goale” pe strada.

Mie nu mi se intampla asa, eu vad doar avatare in care toti, colege, prieteni, oameni antipatici, nesimtiti, porci din lista mea au poze cu iubitii si iubitele lor. Si mi-e ciuda ca se si potrivesc. Oamenii de treaba sunt cu oameni veseli, simpatici, oamenii prosti sunt cu “plastice” si “d&g-isti”…dar nu conteaza asta. Si-au gasit perechea!

Eu sunt fericita ca am un stilou nou super frumos si am gasit cerneala Pelikan cand nimeni nu imi mai dadea nicio sansa! Totusi, zic ca ai aici ar trebui sa intervina putin egoismul meu si sa spuna: “E mai bine asa!” Ce ironie…a inceput melodia “Theme from Love Story”! Cred ca egoismul meu nu mai face fata!