Oppo A52 arata extraordinar de bine!

Oppo a construit în mod constant un portofoliu în segmentul smartphone-urilor bugetare din seria A. Telefonul are o singură variantă de memorie RAM și stocare: 6 GB + 128 GB. Oppo A52 vine în două opțiuni de culoare: Twilight Black și Stream White.

Oppo A52 se poate potrivi cu ușurință în buzunar. Dimensiunile telefonului sunt 162mm x 75,5mm x 8,9mm (H x W x D). Telefonul cântărește aproximativ 192 grame.

Oppo A52 este un telefon frumos, cu un finisaj asemănător oglinzii în spate. Designul este robust și telefonul pare că ar putea să cadă o dată sau de două de pe o masă și să supraviețuiască. Marginile telefonului au un finisaj mat, în timp ce spatele are unul lucios.

Luminozitatea telefonului este optimă în lumina puternică a soarelui atunci când este data la maxim. În ceea ce privește unghiurile de vizualizare, afișajul are o nuanță gălbuie deschisă atunci când este văzut în unghiuri obtuze mari. În caz contrar, nu există nicio modificare a culorilor ecranului.

Telefonul vine cu opțiuni de securitate precum un senzor de amprentă și deblocarea feței. Ambele funcții au funcționat prompt și au putut debloca telefonul în decurs de 2 secunde. Există și o funcție de compensare a luminozității pentru deblocarea telefonului în medii slabe.

Oppo A52 este bazat pe Snapdragon 665 SoC și Adreno 610 GPU, care se combină pentru a oferi performanțe fluide. Aplicațiile durează aproximativ 2 secunde pentru a fi deschise, iar unele ca Amazon pot dura aproximativ 2-3 secunde uneori. În general, navigarea în aplicație este în mare parte simplă. UI vine la pachet cu bloatware care poate fi dezinstalat. In schimb, este nevoie de aplicatia unlockclerk pentru a avea acces la toti providerii de telefonie mobila.

Jocurile au fost o experiență destul de plăcută cu Oppo A52, chiar și la setări grafice ridicate în jocuri precum Call of Duty: Mobile și PUBG Mobile. Jocurile intensive în GPU au funcționat fără probleme pe setări medii. Cu setări ridicate, pot exista cazuri de blocare a ecranului sau de blocare a ecranului pentru o secundă sau două, dar nu au existat întârzieri. Telefonul se încălzește puțin după ce m-am jucat pe el timp de aproximativ 30 de minute, dar nu se încălzește astfel încât să provoace disconfort în timp ce îl țineți.

Oppo A52 are un scor ridicat în ceea ce privește designul și aspectul. Funcțiile de securitate funcționează prompt și interfața de utilizare facilitează navigarea. Performanța jocurilor pe Snapdragon 665 este, de asemenea, mai bună decât se aștepta. Performanța camerei este, totuși, mixtă, cu posibilități de îmbunătățire a fotografiilor de noapte.