Lista de priorităţi în 2021!

1. Nu vreau să mă combin! Am o revelaţie f tare aşa. (cum s-ar spune, am avut un trip şi nici nu am avut nevoie să mă droghez pt asta). Fac 20 de ani, e ultimul an de stat într-un oraş trist şi tocmai am fost martora, dar şi protagonista unor faze pe care cel mai bine nu încep să le povestesc! 😀 E anul perfect. Aş putea să-l numesc anul independenţei! 🙂 ) Sau anul dragonului independent! Că sună mai chinezesc aşa! 🙂 ) …trec mai departe..

2. Să învăţ germana.

3. Să mă chinui să iau bursa aia Erasmus…mama ei de bursă! 😀

4. Să îmi fac mai mult timp pentru fete, timp pe care altă dată îl alocam nemernicilor care nu au ştiut să aprecieze asta.

5. Să nu mă mai angajez la real în 2021! Dar de fapt, niciodată în viaţa mea!

6. Să am mai multă grijă de lucrurile mele persoanele, cum ar fi telefoane, acte, bani…

7. Să mă apuc să fac sport şi să îmi iau inima în dinţi să mă înscriu la cursul ăla de dans la care mă tot gandesc de jumătate de an!

8. Să fiu singură tot anul! Am mai zis asta? 😕 ?

9. Să mă distrez mai mult!

10. Să nu mai plâng.

11. Să nu mai cred că “tot ce zboară se mănâncă”!

12. Să citesc mai mult şi să îmi fac timp să duc cărţile la bibliotecă la timp, să nu îmi mai trimită citaţie acasă că mă dau în judecată! 🙂 )

13. Să nu mă mai apropii de vreun exemplar de sex masculin, care îndeplineşte punctele: “tânăr, deştept, frumos”! Sau cel puţin aşa minte el că ar fi şi eu ca gâsca îl cred!

14. Nici să flirtez virtual cu nr 13! 🙂 )

15. Nici să îmi zboare mintea la aşa ceva! (Nu se pune când o va face fără permisiunea mea)

16. Să mă duc la cursuri la Bălteanu! Niciodată nu am rezistat la cursurile lui mai mult de jumătate de oră şi faptul că o lună am muncit de joi la Real era un motiv perfect pt mine să chiulesc de la el. Nu pune absenţe nici la seminarii el. E aşa de simpatic, merge cu autobuzul, are cursurile pe nişte foi lipite de ciorbă şi gem:))) Chiar îmi pare rău că nu am fost de mai multe ori la el. O să se schimbe asta de la anul! Promit!:D Poate îl rog să fie şi bunicul meu! Mi-ar plăcea să îmi povestească “Cultură şi identitate romănească” noaptea înainte să adorm! Ce tare ar fi!

17. O să îmi fac rugăciunea noaptea şi o să mă duc mai des la biserică! Mi-am dat seama că de ceva timp sunt “in relatie de paralelism cu biserica”. Singurul mod prin care mă mai apropii de Domnul este că îmi fac cruce (câteodată) când trec cu autobuzul pe lângă biserica din cartier (dimineaţa nu se pune că oricum dorm pe mine).

18. Să învăţ că de sărbători ar trebui să fii mai bun, nu mai irascibil şi stresant! (+ să enervezi pe toată lumea din jurul tău, care are spiritul sărbătorii în sânge 🙂 ) )

19. Să nu mai cred! Nimic. Să mi se spună Theo Necredinciosa! (sau cum mi-a spus astăzi un prieten The O Necredincios! 🙂 ) )….O-ul Necredincios, asta sunt! De fapt, asta o să fiu! 🙂 )

20. Să am destulă ambiţie să îndeplinesc toate punctele de mai sus! (sau măcar două, trei)

21. + să nu îmi fac niciun iubit! 🙂 )

Aşa să mă ajute Dumnezeu! (nu de alta, dar i-am promis că mă duc la biserică mai des!)

Voi ce alte schimbări aţi vrea să faceţi în urmatorul an?