Motănel grozav, caut familie

La cabinetul veterinar unde făceam practica de vară a venit o doamnă cu un puiuț de pisică găsit în stradă. Îl scosese dintre câini vagabonzi și lucrurile arătau rău. Puiuțul era foarte slab, murdar și plin de infecții diverse. Ne-a spus că nu-l poate păstra, pentru că are copii mici acasă și consideră că nu e bine să țină o pisică, mai ales una cu probleme de sănătate. I-am dat dreptate doamnei și am înțeles situația.

În starea în care era, animăluțul n-ar fi supraviețuit. Era mult prea slăbit, iar infecțiile (cele mai grave la ochi) nu i-ar fi permis să-și procure hrana singur. L-am luat la mine și, din lipsă de inspirație și pentru că era un bebeluș de pisică, l-am numit Bebe.

Recuperarea a fost mai anevoioasă decât m-am așteptat, dar am perseverat amândoi și am reușit s-o scoatem la capăt cu bine. Deși a avut probleme serioase, Bebe e acum perfect sănătos. Are doar un mic defect la ochiul stâng (care se ameliorează încet, dar constant), urmare a problemelor de sănătate inițiale. E îmbăiat, vaccinat, deparazitat, cu acte în regulă, iar în curând urmează să fie castrat.

Bebe are zestre: litieră personală, vas cu dublă incintă pentru mâncare/apă, șamponul preferat. Dacă sunteți din Cluj-Napoca, voi acoperi eu costul viitoarelor tratamente de rutină (vaccinări, deparazitări, tăiat unghiuțe) – lucru care implică, desigur, faptul că eu voi fi în continuare medicul lui personal. În plus, vă stau la dispoziție pentru orice întrebare/nelămurire pe care o puteți avea în legătură cu îngrijirea lui.

Ce mai trebuie să știți despre el e că s-ar putea să vă pupe dimineața și, implicit, să vă trezească, îi plac cărțile (doarme pe ele), se plimbă pe tastatură (nu lăsați Y!M deschis), doarme pe geam la soare și, în general, se distrează prin casă. E dreptul lui, având în vedere vârsta pe care o are și care îl recomandă ca fiind adolescent. E un prieten simpatic, pupăcios, știe să povestească (gângurește pe limba lui) și sunt sigură că va aduce multe zâmbete în viața noului stăpân.

Dacă vă gândiți să-l adoptați sau cunoașteți pe cineva care și-ar dori un motănel grozav, căutați-ne. Dacă nu vă doriți un animal și nici nu cunoașteți pe cineva care își dorește unul, ne puteți ajuta trimițând mai departe acest articol. Vă mulțumim!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *