M-am saturat sa te astept…

Ma gandesc sa ma mut. Sa plec de langa tine. Sa nu mai avem niciun contact. M-am saturat de dimineti reci in care te asteptam ore intregi cu speranta in suflet sa fii in regula si sa nu fii ramas blocat pe undeva sau sa fii lovit, m-am saturat de toti oamenii pe care ii considerai mai importanti decat mine, m-am saturat sa te vad de la departare si sa nu te opresti pentru mine nici macar o secunda.

Am fost depedenta de tine, dar nu te mai vreau in viata mea! Acum de cand te-ai “tunat” sau modernizat, ai uitat cand erai doar un “prafuit” pe care doar eu si doi prieteni te mai tineam in “circuit”. De ce sa te mai astept? De ce sa ma trezesc devreme pentru tine? De ce imi faci tu programul cand sa ma culc?

Intradevar, ai fost langa mine in cele mai dificile momente ale vietii, in toti cei 4 ani de liceu m-ai sustinut mereu. Acum la facultate imi erai chair drag, mai ales ca erai singurul care exista in viata mea. Dar m-am saturat de tine…crede-ma. Esti mai rau ca o fata! Tu nu stii ca nu ai voie sa intarzii cand te intalnesti cu o fata? De la 14 ani tot de rog, dar tu nu intelegi niciodata, pentru ca niciodata nu ti-a pasat de sentimentele mele..

Autobuzule 104….de azi…te parasesc