I’m back

Nu stiu exact daca ati observat, dar am luat o pauza de la scris. Nu ca as fi datoare cuiva, dar mi-a fost trezit sentimentul de vina si regret cand mi-a spus cineva ca blog-ul meu era o modalitate de distractie in serile lungi de la servici, cand nici musca nu mai zboara, nici cainele nu mai latra… etc. nu mai intru in detalii.

Asadar, desi s-au intamplat “lucruri intamplatoare” si nu prea placute in viata mea, am hotarat sa merg mai departe, pentru ca daca te ambitionezi sa te retragi din tot si sa renunti la lupta o sa ajungi la 40 ani cu o agenda plina de regrete si la 41 deja incepi sa tricotezi pentru nepoti. Singura fiinta care ma facea sa rad oricat de trista as fi fost a plecat pentru totdeauna, am realizat ca sunt prea naiva pentru orasul in care traiesc, mi-am dat seama, tarziu ce-i drept, ca prietenii mei “de suflet” sunt doar cunostiinte si mi-am amintit de ce am vrut sa plec in Bucuresti anul trecut si cat regret acum ca mai am doi ani de stat aici pana sa plec definitiv.

Cu toate astea, s-au intamplat, in ultimul timp si lucruri bune si precum pasarea phoenix crescut iar si de data asta nu o sa ma mai coboare nimeni. Unul dintre ele, este intalnirea cu prietena mea Alina, dupa o perioada destul de mare de timp. Am inteles ca nu am nevoie de altcineva. Ne cunoastem din clasa a patra si de atunci am ramas cele mai bune prietene. Nu imi amintesc sa fi avut vreo cearta serioasa, in afara de cea de la 12 ani cand iubeam amandoua acelasi baiat 🙂 ) si de aia o iubesc, chiar daca ea nu stie. Sau banuieste:P.

Asadar, o sa plec dupa ea la Bucuresti, o sa stau cat de mult pot departe de tot. In timp de prietenii mei o sa se distreze la mare, eu o sa le fac din mana de la departare si o sa le multumesc pentru amabilitatea de a imi arata cine sunt cu adevarat. Cred ca o sa revin cu o lista a persoanelor pe care nu le vreau in momentele importante ale vietii mele si de data asta o sa fie serioasa. Ce rost are sa ne ascundem? Nu-i asa, my best friend??

Sunt fericita si pana la urma asta e tot ce conteaza. Si de acum o sa fiu mai rea si nu o sa mai cred pe nimeni. Nu va faceti probleme, I’m back!