Cum te influenteaza blogul

Banuiesc ca de cand ai blog , s-a schimbat ceva in viata ta mai ales in mediul online dar si in relatiile cu prietenii .
Ai blog , ai trafic , ai bani , esti popular , ai parteneriate etc .Toti vin pe blog, comenteaza articolele, te duci la blogmeet ,apari pe alte site-uri ,etc.Prietenii sunt interesati de blogul tau ,iti urmaresc articolele, apreciaza ceea ce faci .Mai castigi ceva , socializezi foarte mult, iti faci prieteni noi .

Imparatesti idei ,pareri .Il mai ajuti pe unul altul cu o parere sau cu o tema .Afli noutati intr-un timp foarte scurt si acumulezi mai multe cunostinte.Te dezvolti si daca urmezi ceva in domeniul asta, te va ajuta foarte mult.

Asta e partea buna si cea mai consistenta insa e si o parte proasta .Uneori mai dai cu ” bata-n balta ” scriind articole urate la adresa altor bloggeri sau despre un profesor ceva ce te-a iritat/uimit .Toatea acestea iti ocupa si timp ,uneori amani intalnirile cu amicii .Te mai certi cu parintii ca :” de ce stai asa mult la pc ? “ .
Pana la urma ai foarte multe beneficii si asta e cel mai important.

As vea sa va intreb daca pana acum v-a influentat intr-un mod negativ faptul ca aveti blog sau ati avut numai beneficii ?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *