Cum sa reusesti in viata

Adevaratul secret al succesului este acela ca nu exista nici un fel de secrete . Ci doar principiii dupa care fiecare om se ghideaza pentru a-si construii un viitor cat mai bun . Totul depinde de noi:cat suntem dispusi sa muncim,sa invatam si cat de mult ne dorim acel lucru.

1. Trebuie sa gandim intr-un mod anume . . Cu cat imaginea din mintea ta e mai clara si mai bine definita , si cu cat traiesti mai mult cu gandul la ea, vizualizand toate detaliile placute , cu atat dorinta ta va fi mai puternica ; si cu cat dorinta va fi mai puternica , cu atat iti va fi mai usor sa-ti fixezi mintea pe ceea ce-ti doresti .

2. Scop precis & credinta.Trebuie sa te “rogi fara incetare “ pentru ca rugaciunea inseamna sa starui asupra imaginii tale in scopul concretizarii ei , si asupra credintei ca o vei realiza . “Crede ca le vei primii”. Aminteste-ti ca nu faci acest lucru ca un visator oarecare . Staruie in Credinta ca ceea ce exista in imaginatia ta se realizeaza si in scopul pentru care se realizeaza.In folosirea imaginatiei,credinta si scopul fac diferenta dintre un savant si un visator .

3.Trebuie sa muncesti si sa persevereszi. Degeaba muncesti si faci zilnic acelasi lucru daca nu perseverezi , inveti lucrui noi si iti doresti tot mai mult .

———Poti face ceea ce vrei sa faci !—-

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *