Oaia neagra intre oile albe

Obisnuiesc sa ma uit destul de des pe alte bloguri.Sa citesc sa vad cum scrie omul, sa vad ce idei are, cum il ingrijeste si asa mai departe.

Insa sunt unii care scriu 4 randuri, cateva idei dupa stirile pro tv si deja au 60000489473984936438746328742356 de comentarii.Si mai ales comentarii in care talentul ii este laudat.

Sunt unii care au 3 vizualizari , dar cuprinsul blogului este reusit,exprimandu-si elegant parerea despre lumea ce o vedem cu totii.Uneori ma intreb si eu daca are vreo importanta ca am peste 100 de vizualizari pe zi , daca intr-adevar cei care intra citesc si sunt interesati de aberatiile mele.

Asta pentru ca as prefera 2vizualizari si un comentariu decat 300 si “:))” pus la nimereala.

As vrea sa aflu , sa mi se spuna ce as putea sa mai scriu, ce ar vrea sa schimbe la blog, ce nu le convine.Nu sa vina , sa citeasca ceva acolo si pe mes sa -mi spuna ca am talent cu carul.EU vreau AICI. Sa se stie omule , ca mai esti apreciat sau injurat.

*Ca sa fii bun nu trebuie sa ai cel mai cunoscut blog.Si cu asta ar trebui sa se obisnuiasca mai toti bloggerii noi care dispera ca nu au site-ul propriu. Desi cam toti il vrem , ca sa vada tot poporul ca am reusit ceva din mica “meserie ” de jurnalist online.

Am vazut bloguri oribile , cu un continut nul , aproape invizibil iar la capat avea 100 de pareri.”Cine a zis ma ca tu ai talent?! Sau ai trimis prea multe mesaje pe mes ca sa dea click pe linkul de la status?!”-Si bine spus li se urca si la cap , ca daca incerci sa le iei id -ul de la sectiunea “Despre mine” , nu-ti da add nici intrun milion , nemilion de ani.Normal , trebuia sa ma fi gandit deja. Romanul daca primeste de prima data 2 degete , mai cere 8 si le arunca pe cele vechi si nefolositoare. Asta in loc de a cultiva ceva nou.

Acum revenind la titlu.L-am numit asa , pentru ca nimeni nu e de acord ca un blog cunoscut nu trebuie neaparat sa fie si bun.Insa eu de-al naibii evit sa fiu langa turma caci sunt singura de ceea ce zic , si poate prea sigura .

Indivizii care acum o duc foarte bine din blogging au avut prin tineretile lor chiar succese din cauza exactitatii articolelor ori a stilului aparte pe care il defineau.Acum ce a mai ramas?!