Fiecare prostie are leacul ei

Toata lumea spune ca atunci cand esti mic si prost esti iertat de catre Dumnezeu , cand esti mare si destept esti laudat.Dar daca esti mare si prost?!-Intrebarea asta ma macina pe mine serios , ca mi-e frica sa nu cresc mai mult decat acuma si sa fiu si proasta.

Eticheta asta de om prost nu ti-o pui tu.Ti-o pun altii in urma unor relatii sau pur si simplu din cele auzite , dar daca ti se pare tie ca esti prost si pur si simplu nu ai ce face?

Uite asa : mergi pe strada , vezi un afis pe care scrie “You are an american idiot” (Apropo de melodia aia) si ti se pune pata crezand ca tu esti partea romaneasca , ceea ce inseamna dublu.Iar apoi iti continui drumul si observi cum toata lumea te priveste suspicios.Incepi sa te privesti si tu , de la picioare pana unde poti si nu-ti poti da seama ce iese atat in evidenta.Intamplator ajungi in fata unui geam la magazin si observi ca parul iti sta rau.

Te calmezi pe moment si -ti spui “asta a fost!”. Apoi dai sa intri in magazin si din greseala te lovesti de o fiinta cam fara minte care-ti spune la nervi :” DA ESTI PROASTA SI NU VEZI PE UNDE MERGI?!”

Bine , nu conteaza. Nu doare prea tare sa te faca altul prost , decat daca esti constient ca nu ai prea multe la pătlăgică .

Multi spun ca prostii incomodeaza.Dar daca nu ar fi ei , noi astia (imi permit sa ma includ si eu , pana nu- mi spune altcineva cum sunt) nu ne-am mai identifica a fi destepti , intelepti etc.

Asa ca , apreciati buruienile de pe pamantul romanesc , ca astia ne scot in evidenta!