Cat naiba e ceasu’?

Afara vremea se joaca , ma rog , rade de mine.Nici nu ploua dar nici soarele nu iese. Ma mananca nasul , ma doare capul , ascult Katie Melua 😮 , si mor in casa.Desi m-am trezit acum o ora , am avut timp sa ma indop cu gogosi si cu apa minerala.Si nu , nu sunt la cura :)) Ma simt din ce in ce mai bine cu problemele mele mintale.

Am norocul , ca biroul meu se dezmembreaza.Aseara am pus piciorul pe lemnu care ar trebui sa ma faca sa ma simt mai bine , cand ametita de atatea teme , sa ma relaxez…Si nici nu am profitat de moment , ca nebunul a si facut “poc”.Ce sa mai spun cand nici manerele de la usi nu le ma am…si alea abia cand l-am luat(biroul) au fugit de mine.Ei na.Who cares.Cat rezista masa , nimic nu-mi trebuie.

Nu stiu ce voi face azi.Nu cred ca fac ceva.Citesc , fac exercitii la engleza pana imi vine sa iau pastile , si apoi ma culc.Maine la fel.Si tot asa pana pe 3 august cand plec la Bran.

Mereu luna august a fost plina de activitati.Si asta ma enerveaza.In luna aia ar trebui sa ma relaxez! Nu sa umblu prin tara …

e 10:55. Probabil atat va fi si cand ma voi culca.Programul meu merita atentie , pentru ca e plin de plictiseala!